Tradiční česká značka Elektronika Praha v novém designu je zpět... vytváříme české hodnoty i pro další generace.

Nově v sortimentu: kvalitní napájecí konektory

11. 10. 2024, 13:46

EP má nově v sortimentu příslušenství: kvalitní napájecí konektory Schuko, C15 a C7. 

Společnost EP s hrdostí představuje svůj nejnovější přírůstek do sortimentu – špičkové napájecí konektory Schuko, C15 a C7, které se stanou základním kamenem vašeho audio řetězce. Tyto prémiové komponenty jsou navrženy tak, aby splňovaly ty nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti, a zajistily spolehlivý přenos energie pro všechna vaše zařízení.

Zákaznické potřeby jsou pro nás na prvním místě, a proto jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku o konektory, které odpovídají současným technickým trendům a umožňují bezproblémovou integraci. Konektor Schuko, vyniká kvalitním zpracováním, pozlacením jednotlivých pinů. Svou robustní konstrukcí a širokým uplatněním, je ideální volbou pro evropské standardy. Napájecí konektory C15 a C7 pak přináší flexibilitu a efektivitu pro audio aplikace a moderní současná zařízení.

Na první pohled se tyto konektory mohou zdát jako drobné detaily, ale právě tyto detaily hrají klíčovou roli. Vše začíná od kvalitního napájení. Neváhejte a kontaktujte naši technickou podporu, kde vám s radostí poskytnou detailní informace o těchto konektorech a pomohou s výběrem i propojovacího kabelu. Vše tak splní ideálního řešení pro vaše konkrétní potřeby.

Objevte sílu preciznosti! EP je vaším spojencem ve světě špičkových audio produktů. EP je vaším partnerem na cestě k dokonalému napájení audio komponentů.

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies